0761 - 01 61 80jcoentreprenad@gmail.com

En takläggare i Sandviken, Gävle och Ockelbo

Vi hjälper alla i behov av att anlita en takläggare

Med hjälp av kreativitet, nytänk och rutin, så hjälper vi dig att få ett snyggt och modernt tak. Våra takläggare i Sandviken, Gävle och Ockelbo är till för dig. De ser till att du får ett tak helt enligt dina förutsättningar, behov och önskemål. Vår firma jobbar med allt inom bygg, renovering och snickeri med mera, men det är just tak och takläggning som vi verkligen är bra på. Med hjälp av kunniga och kundserviceinriktade takläggare ger vi alla intresserade ett tak som helt passar dem och deras önskemål.

Vill du ha hjälp av oss?

Om detta låter intressant, så kanske du vill ha vår hjälp med ditt tak. I så fall kan du höra av dig till oss, så att vi tillsammans kan diskutera din situation och kika på och beslutas oss för vilken sorts lösning som vore bäst för dig. Vi kan även ge dig råd om det mesta som rör tak med mera. Tag hjälp av oss och våra duktiga takläggare, så att även du kan få hjälp att få ett snyggt tak.

ROT-avdrag

Vi hjälper både privatpersoner och företag. Om du tillhör den första gruppen, så kan det vara bra att känna till, att alla privatpersoner har rätt att dra av en viss del av arbetskostnaden vid anlitandet av ett byggföretag likt vårt. I skrivande stund har man som privatperson rätt att dra av 30 procent av all arbetskostnad. Vi berättar gärna mer för dig, angående hur detta fungerar. Ring eller skicka oss ett mejl, om du är osäker på någonting som gäller ROT-avdrag, så hjälper vi dig att reda ut oklarheterna.

Vi ser verkligen fram emot att kunna vara dig behjälplig. Kom ihåg att våra takläggare både har kunskapen och ambitionen, att göra ditt tak alldeles speciellt och charmigt. Detta till en relativt billig kostnad dessutom.